Enter your keyword

Mitä saan metsäretkiltäni?

MINERGIA

Hyvinvointi blogi

Mitä saan metsäretkiltäni?

Mitä saan metsäretkiltäni?

Alkukesän huikaiseva vihreys. Kielon, koivun ja tuomen tuoksut. Pehmeän polun tuntuma jalkapohjissa. Mustarastaan laulu. Astun sisään metsän syliin ja annan kaikkien aistieni avautua. Sydämeni avautuu kokemaan nyt-hetken ihmeellisyyden ja kaiken olevaisen kauneuden. Kiitollisuuden kyyneleet nousevat silmiini, koska tiedän olevani etuoikeutettu. Olen etuoikeutettu, koska ympärilläni on puhdas luonto, jossa saan vapaasti kulkea jokamiesoikeuksien turvin. Vaellus metsän sylissä on kokemus, elävä meditaatio.

Olen kiitollinen, koska elämäntilanteeni sallii minun lähteä halutessani metsäpoluille aistimaan ja kokemaan. Olen kiitollinen kehostani, joka on terve ja palvelee minua kuuliaisesti. Haluan myös tarjota keholleni parasta mahdollista. Kävely ja juoksupyrähdykset vaihtelevassa maastossa tarjoavat keholleni juuri sitä liikettä mitä se tällä hetkellä kaipaa. Nappaan suuhuni mustikan kukan ja kuusen kerkän. Mikä voima ja virtaus niistä tuleekaan! Juon puhdasta lähdevettä ja nautin raikkaasta ilmasta, joka on täynnä eteerisiä yhdisteitä suoraan Äiti Maalta.

Välillä lähden yhdessä jonkun kanssa. Hiljaisuus ja keskustelu vuorottelevat hyvin luonnollisella tavalla. Kipeätkin aiheet uskaltaa nostaa esiin tuossa turvallisessa ja kannattelevassa hetkessä. Valinnat ja niiden vaikutukset mietityttävät. Metsäpolku suorastaan kehottaa kokeilemaan miltä tuntuu kulkea eri vaihtoehtojen mukanaan tuomaa elämänpolkua. Ihmissuhteiden solmut lientyvät ja näkökulma avartuu. Tai sitten vain hengittelemme ja annamme kehon raueta pitkäaikaisista jännitteistä ja stressitiloista. Joka kerta tapahtuu taianomainen muutos ja metsästä astuu ulos tyynempi ja elämäänsä luottava ihminen katsoen kirkkain silmin kohtaamaansa elämää.

Minä saan metsältä niin paljon ja haluan jakaa tätä myös sinulle! Lähde mukaan kokemaan metsän taika!

Kiitos, että minä saan olla osana tätä ihmettä <3

minergia valmennus hyvinvointi energiahoito

minergia valmennus hyvinvointi energiahoito