Enter your keyword

Blog

MINERGIA

Hyvinvointi blogi

Hoitopalaute

“Olen tuntenut Minnan nyt useamman vuoden, käynyt hänen pitämissään meditaatioissa ja olemme tehneet hoitovaihtoja. Meditaatioissa on ollut riemullista miten se ryhmän energia voimistaa kokemusta. Ja ansio ei kuulu vain ryhmälle, vaan niiden kapellimestarille Minnalle. Meditaatiot eivät ole vain hiljentymistä itsen äärelle tai läsnäoloa, vaan Minna kykenee taidoillaan viemään osallistujat syvemmälle ja kaivamaan osallistujista enemmän irti. Minnan meditaatiot ovat nimensä mukaisesti hoitavia. Noissa meditaatioissa on tapahtunut itsellenikin vuosien saatossa todella isoja asioita, josta olen äärimmäisen kiitollinen.

Minä koen Minnan erityisyyden hänen kyvyssään havannoida ja jakaa paitsi noita havaintojaan, niin hyödyntää hallussaan olevaa suurta tietomäärää ja näkemystä siten, että se edistää varsinaisen hoidon lisäksi asiakkaan eteenpäin menoa. Minna tarjoaa hoidon lisäksi oivalluksia.

Ja kyllä ne varsinaiset hoidot ovat voimallisia. Olen kokenut tämän monta kertaa. Ja aion kokea vastaisuudessakin. Vuoden 2016 lopulla Minna teki minulle karmisten pisteiden poiston sarjana. Se oli kuulkaas niin hurja matka, että oksat pois! Hoitojen yksityiskohdat ovat sen verran henkilökohtaisia etten koe niitä mielekkääksi jakaa kaikille julkisesti. Toki olemalla minuun suoraan yhteydessä kerron mielelläni. Mutta noiden ansiosta muuttui sekä keho että mieli. Jälleen kerran. Tuo rupeama ei ollut pelkästään helppo. Mutta tämä juuri siksi, etten koskaan tyydy helppoon, vaan haluan mennä täydellä ryminällä ja antaumuksella eteenpäin. Sen tiedän, että jokainen valitsee itselleen sopivan edistymistahdin ja että Minna osaa arvioida tuota yhdessä sinun kanssasi. Mutta ihanaa kun on ihminen, jonka kanssa edetä tukka hulmuten tulta päin!

Eli jos minulta kysytään suosittelenko Minnan meditaatiota tai hoitoja, niin vastaus on yksinkertaisesti kyllä.” – Anne Siirilä